Festival neproměněných šancí v Bochově!

FK SMK Bochov : SK Kraslice-fotbal – 1:4 (0:1)          2.6.2019

Za úmorného vedra jsme hráli na hřišti předposledního celku tabulky. Od začátku jsme byli lepším a aktivnějším týmem. Bohužel jsme dopláceli na naší velkou bolest, a tím je neproměňování (i vyložených) šancí. Kdyby to bylo po půli 1:8, nikdo by se asi nemohl divit. Domácí měli jen jednu vážnější šanci. Takto to bylo pouze 0:1, když Procházka středem vysunul Dočkala, který běžel sám na brankáře a střelou k tyči mu nedal šanci.

Ve druhé půli pokračovalo naše zahazování šancí. Ani si nepamatuju kdo všechno a kolikrát mohl dát gól. Naštěstí se v 56 minutě po dlouhém nákopu Hudáka a přiklepnutí Dočkalem krásně trefil z hranice vápna Sedláček. V 70 minutě pak přiklepl Dočkal Müllerovi, který zblízka prostřelil Šipulu. Poté jsme na chvilku polevili, domácí se dostali k nějakým ošemetným situacím a podařilo se jim snížit. Svoboda střelu Podskoče ještě vyrazil, ale na dorážku Záluského byl krátký – 1:3. Na víc se však domácí nezmohli a konečnou podobu výsledku dal v 86 minutě střídající Daniš, kterému přihrával Lomoz.

Sestava: Svoboda – Seidl (74´Daniš), Hudák, Studeník © (46´Palocsányi), Hruška – Lomoz, Šrámek, Procházka, Sedláček – Dočkal, Müller