Jasná výhra!

SK Kraslice-fotbal : TJ Jáchymov – 5:0 (2:0)          12.5.2019

Za chladného květnového odpoledne jsme přivítali na svém hřišti poslední celek tabulky. Od začátku zápasu jsme diktovali tempo a hned v 6 minutě jsme šli o vedení. Hudák po centru hlavičkoval, míč se dostal na zadní tyč, kde do sítě balon doklepl Palocsányi. Náš tým se rychle snažil navýšit vedení, avšak ztroskotával na špatné finální fázi a na nepřesnostech. Přesto velké šance měli mladíci Šrámek se Sedláčkem, avšak ani jeden neuspěl. Skóre tak navýšil až po půlhodině hry ne příliš tvrdou střelou k tyči Dočkal.

Druhou půli jsme načali podobně jako tu první a opět po šesti minutách zvýšil již na 3:0 Müller. Tentýž hráč přidal i čtvrtý gól, když se k němu odrazil balon po střele Dočkala do břevna. Konečnou podobu výsledku dal střídající Daniš střelou k tyči, kterému balon připravil Mariňák. Skóre mohlo být i vyšší, ale Dočkal nedal penaltu a další šance jsme zahodili. Naopak na druhé straně Svoboda nemusel řešit žádnou vážnější situaci a tak zápas skončil výsledkem 5:0.

Sestava: Svoboda – Seidl, Hudák, Studeník ©, Palocsányi – Hruška (46´Procházka), Lomoz (58´Daniš), Šrámek, Sedláček – Müller, Dočkal (75´Mariňák)

K příštímu utkání zajíždíme do Plesné, kde se v neděli 19.5.2019 od 14:00 utkáme s místním týmem.

Hrála též naše mládež. Žáci porazili Teplou 3:1, starší přípravka prohrála v pátek v Sokolově 9:8 a v neděli též prohrála s Novým Sedlem 4:2. Mladší přípravka porazila Bukovany 4:3.

„tp“