SUPER FOTBALOVÝ VÍKEND 24.-25.5 PŘED NÁMI !!!!!!!!!

Tento víkend si přijdou fanoušci kraslického fotbalu opravdu na své!

Začnou to žáci, kteří se v sobotu 24.5.2014 od 14:30 utkají na svém hřišti s Habartovem, který má 2x tolik bodů co Kraslice, takže to bude velmi těžký zápas.

Po nich přijde opravdová lahůdka: V okresním derby mužů nastoupí od 17:00 na kraslickém stadionu proti sobě rivalové SKF Kraslice a FK Jindřichovice. Souboj to bude o to pikantnější, že oba týmy bojují o konečnou třetí příčku v tabulce. Jindřichovice jí zatím opanují se 46 body, Kraslice mají o 4 body méně, ale také o tři zápasy méně. Přijďte nás podpořit v tomto vypjatém zápase!

V neděli 25.5. se představí od 10:00 v Novém Sedle starší přípravka, která se nejprve utká s domácími a poté s Březovou.

Na stadionu v Kraslicích se bude ale odehrávat také utkání. A to velice vyjímečné. Od 10:30 se představí domácí tým mužů v charitativním utkání s reprezentačním výběrem lékařů ČR (mimo jiné účastníkem nadcházejícího mistrovství světa lékařů v Brazílii). Výtěžek ze vstupného půjde ve prospěch rodiny tragicky zemřelé policistky Petry Zajíčkové, kterou zabil zdrogovaný řidič automobilu. Přijďte podpořit dobrou věc!