Vysoká výhra nad nedávným účastníkem krajského přeboru!

SK Kraslice-fotbal „A“ : TJ DDM Stará Role 7:3 (5:1) 7.9.2019

S týmem, který loni sestoupil z krajského přeboru a měl před utkáním stejně bodů jako naše mužstvo se očekával vyrovnaný zápas. Začátek zápasu jsme však měli vynikající. Již ve 4 minutě nacentroval Palocsányi a Lomoz hlavou k tyči dostal míč do sítě – 1:0. Poté se hrálo vyrovnaně na obě strany. Ve 26 minutě však hostující brankář Vanke podcenil vysoký roztočený balon, horká meruna mu vypadla, čehož využil Dočkal, který brankáře předskočil. Ten zatáhl za záchrannou brzdu a rukama zezadu stáhl k zemi našeho útočníka. Následovala červená karta a pokutový kop. Penaltu s přehledem proměnil Kurtin a vstřelil tak svojí první branku po návratu do Kraslic. Za další tři minuty bylo ještě veseleji. Müller prošel krásně po lajně, zpětnou přihrávkou našel Dočkala, který zvýšil na 3:0. Ve 31 minutě prošel do pokutového území hostí Sedláček, byl podražen a následovala další penalta. Tu tentokráte proměnil Dočkal – 4:0. Dvě minuty na to euforii trochu zchladil Slakoper, který využil propadlý balon za naší obranu a snížil na 4:1. V závěru poločasu zvýšil naše vedení svojí druhou brankou Lomoz – 5:1.

Druhý poločas už z naší strany nebyl tak dobrý, chyběl pohyb a nasazení. Vypadalo to jako kdybychom to přišli jen dohrát. Čehož hosté částečně využili. Již ve 49 minutě vyřešili situaci 2 na 1 a Slakoper opět snížil – 5:2. Poté měli hosté ještě několik příležitostí, ale nedotáhli je do konce. Náš tým navýšil vedení na 6:2 v 67 minutě, když hattrick dovršil Dočkal. Do konce utkání padly ještě dvě branky. Každá na jedné straně. Nejprve hostující Sikora ze strany prostřelil Svobodu a v závěru upravil na 7:3 Sedláček.

Sestava: Svoboda – Seidl, Hudák (46´Hruška), Procházka, Palocsányi – Müller, Šrámek, Kurtin, Sedláček – Dočkal ©, Lomoz (76´Böhm)

První domácí zápas odehrálo též naše „B“ mužstvo. Po velmi dobrém výkonu porazilo brankami Tomáše Větrovce a Duračinského FC Cheb „B“ poměrem 2:1, když hosté snížili až v samotném závěru.

Příští utkání hraje „A“ mužstvo již za zmíněné 3 hodiny. Od 13:30 se střetneme opět na našem hřišti s Drmoulem. Béčko pak hraje zítra (15.9.) od 13:00 derby v Jindřichovicích.